فروشگاه رسمی محصولات فوراور

روش های کاربردی برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

انواع روش ها برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی  از نکات بسیار مهم در زمینه خرید عسل است. عسل‌ های طبیعی مزایای زیادی همچون درمان دیابت ، از بین بردن بیماری‌های قلب و عروق و تقویت سیستم ایمنی بدن را به دنبال دارند ؛ چرا که از موادی مغذی برخوردار شده‌ اند.

اما عسل غیر طبیعی چنین نیست و نمی‌ تواند تمامی مزایایی که عسل طبیعی دارد را به جسم شما هدیه کند.‌ از این رو افراد با دانستن نشانه‌های عسل طبیعی و تست کردن این عسل در تکاپو هستند تا عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص بدهند.

اگر شما نیز می‌ خواهید عسل بخرید و سلامت خود را دو چندان کنید ، راهی ندارید جز این که روش‌ های شناخت عسل خوب از بد را بدانید. ما در فوراور با شما همراه هستیم تا این روش‌ ها را یاد بدهیم و در نهایت در زمینه تهیه عسل اصل فوراور شما را همراهی کنیم.

نشانه‌ های عسل طبیعی چیست؟

نشانه‌ های عسل طبیعی چیست؟

برای این که از خالص بودن عسل‌ های طبیعی مطمئن شوید، بهتر است به نشانه‌ هایی که این گونه از عسل‌ ها دارند توجه کنید.

عسل طبیعی معمولاً شکل مایع دارد و از غلظت بالایی برخوردار است. برخی از این عسل‌ ها اگرچه در اثر سرما سفت می‌ شوند اما با حرارت دادن مجدداً گرم خواهند شد.

اما عسل‌های غیر طبیعی با حرارت دادن ممکن است به گاز تبدیل شوند. این نوع از عسل‌ها دارای بافتی منسجم هستند.

زمانی که شما انگشت خود را در ظرف عسل طبیعی می‌کنید، معمولا عسل به دستان شما خواهد چسبید؛ این در حالی است که عسل غیر طبیعی سریعا فرو می‌ ریزد.

لازم به ذکر است که به هنگام تشخیص عسل طبیعی از تقلبی نباید به عطر و رنگ و بو اکتفا کرد چرا که هر شهدی دارای طعم خاصی است و هر عسلی می‌تواند بویی خاص داشته باشد. آنچه که مهم است، این است که از مراکز معتبر عسل طبیعی را خریداری نمایید.

تست تشخیص عسل طبیعی چگونه است؟

می‌ توان گفت بهترین راه برای تفکیک عسل طبیعی و تقلبی از یکدیگر ، تست‌های آزمایشگاهی هستند. حتی خود زنبوردار ها برای این که میزان خلوص اثر تولید شده را بسنجند، از چنین تست‌ هایی استفاده می‌ کنند. در آزمایشگاه‌ های تخصصی فاکتور هایی همچون ساکاروز ، رطوبت هیدروکسی متیل ، گلوکز و فروکتوز عسل مورد بررسی قرار می‌گیرند.

بر اساس تست‌های تشخیص عسل طبیعی از عسل‌های فیک اگر موارد زیر دیده شوند، یعنی عسل در دسترس شما طبیعی است:

  • میزان گلوکز: ۲۰ الی ۳۵ درصد
  • نسبت فروکتوز به گلوکز: ۹۰ درصد
  • میزان ساکاروز: حداکثر ۵ درصد از کل مقدار عسل
  • میزان قند احیا کننده در عسل: حداقل ۶۵ درصد
  • میزان رطوبت عسل: حداکثر ۲۰ درصد

علاوه بر تست‌ های آزمایشگاهی ، یکی از ساده‌ ترین تست‌ هایی که برای بررسی تقلبی بودن یا نبودن عسل می‌ توان از آن کمک گرفت این است که آن را در محیطی سرد قرار دهید. زمانی که عسل‌های تقلبی در محیط سرد قرار می‌گیرند، بلافاصله شکرک می‌زنند اما عسل‌های طبیعی چنین نیستند.

روش‌های تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

روش‌های تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

امروزه وجود انبوهی از عسل‌ های طبیعی و تقلبی در بازار باعث شده است که افراد نتوانند با اطمینان کامل عسل را خریداری کنند‌.

برای تشخیص عسل تقلبی از طبیعی، می‌توانید از روش‌های زیر کمک بگیرید:

  • روش‌های فیزیکی

روش‌ های فیزیکی یکی از موثرترین روش‌ ها برای تشخیص انواع عسل طبیعی و عسل‌ های غیر طبیعی هستند.

در این زمینه فاکتور هایی همچون چگالی ، نقطه ذوب عسل و رسانایی الکتریکی عسل مورد بررسی قرار می‌ گیرند‌.

عسل طبیعی حدود ۱.۴۵چگالی دارد و در دمای ۴۰ درجه سانتی گراد ذوب می‌شود.

این نوع از عسل ویژگی جالبی که دارد این است که رسانای الکتریکی نیست؛ در حالی که عسل‌های غیر طبیعی و تقلبی رسانای الکتریکی قوی هستند.

  • روش‌های حسی

روش دیگر برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی، روش حس است. در این روش شما با بررسی طعم عسل، بوی عسل، رنگ و همچنین بافتی که عسل دارد می‌ توانید به طبیعی بودن آن پی ببرید. رنگ عسل‌ های طبیعی معمولا تیره‌تر از عسل‌ های غیر طبیعی است و بوی آن‌ ها نیز بویی ملایم و مطبوع است. عسل‌های طبیعی طعمی شیرین و ملایم دارند و شیرینی آن‌ها زیاد نیست.

  • روش‌ های شیمیایی

روش‌ های شیمیایی نیز می‌ توانند برای تشخیص انواع عسل مناسب باشند ؛ اما این روش‌ ها کمی هزینه بردار هستند. با این حال ، میزان دقت روش‌ های شیمیایی نسبت به سایر روش‌ ها بیشتر است. امروزه روش‌هایی همچون روش تجزیه هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) و تجزیه اسید سیتریک برای تشخیص انواع عسل کاربرد دارند.

لازم به ذکر است که محصولات زنبور عسل فوراور همیشه از کیفیت مطلوب برخوردار هستند و اصالت دارند. شما اگر انواع روش‌های تست را هم برای تشخیص میزان خلوص این محصولات به کار ببندید، در نهایت از اصل بودن آن‌ها مطمئن خواهید شد.

روش‌ های خانگی برای تشخیص طبیعی بودن یا نبودن عسل فوراور

برای این که عسل طبیعی فوراور را از عسل غیر طبیعی مشخص کنید ، می‌ توانید از روش‌ های خانگی نیز استفاده کنید. اولین روش استفاده از زرده تخم مرغ است.

در این روش که روشی عجیب نیز به نظر می‌ رسد، زرده تخم مرغ و عسل با یکدیگر ترکیب می‌شوند. اگر بعد از چند دقیقه زرده تخم مرغ حالت پختگی پیدا کرد، یعنی عسل طبیعی است. در غیر این صورت عسل شما تقلبی است.

روش دیگر تشخیص عسل طبیعی استفاده از ناخن است. در این روش شما باید چند قطره عسل را روی ناخن بریزید. اگر عسل همان طور ثابت ماند، یعنی اصل است اگر وا رفت یعنی تقلبی است.

شما می‌ توانید با حرارت دادن به عسل و مشخص کردن نقطه ذوب عسل و همچنین استفاده از کبریت و تجزیه ناخالصی‌های عسل در منزل به اصل بودن عسل پی ببرید.

خوشبختانه محصولات فوراور تماما ارگانیک هستند و تمامی تست‌های تشخیص عسل طبیعی را به خوبی پشت سر گذاشته‌اند. شما برای این که خواص عسل فوراور را افزایش دهید، می‌ توانید در کنار آن از مکمل بی پولن فوراور نیز بهره مند شوید.‌

فرق عسل طبیعی با غیر طبیعی

می‌ توان گفت که یکی از بهترین روش‌ های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی ، توجه به تفاوت‌ هایی است که این دو با هم دارند.‌

برخی از برند های بزرگ به دلیل تقاضای زیادی که دارند، درصد خلوص عسل طبیعی را کاهش می‌ دهند.

برخی دیگر عسل‌های کاملا تقلبی را به جای عسل اصل و با قیمتی بسیار بالا می‌فروشند.

خرید عسل فوراور خریدی مطمئن برای شما است که نگرانی‌ هایتان از بابت اصل بودن عسل را از بین می‌برد.

مهم‌ترین تفاوت عسل طبیعی فوراور با عسل‌ های تقلبی موجود در بازار عبارتند از:

  • عسل طبیعی دارای بافتی خالص است که غلظت بالایی دارد و اگر در محیط سرد قرار بگیرد سفت می‌ شود.
  • عسل‌ های تقلبی بر خلاف تاثیرات شگفت انگیزی که عسل‌ های طبیعی دارند ، به سلامت انسان آسیب می‌ رسانند. این نوع از عسل‌ ها سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌ کنند.
  • عسل تقلبی دارای مقدار بسیار زیادی شکر و گلوکز است که در طول زمان شکرک می‌ زند. این نوع از عسل برای افراد دیابتی اصلاً مناسب نیست. در حالی که عسل طبیعی یک عسل بسیار ایده‌ آل برای درمان دیابت به شمار می‌ آید و قند خون را کاهش می‌دهد.
  • عسل‌  های طبیعی اغلب از آنزیم‌ ها و مواد معدنی برخوردار هستند اما عسل‌ های غیر طبیعی مملوء از شیرین کننده‌ های پر کالری هستند. این گونه از محصولات نه تنها ارزش غذایی چندانی ندارند بلکه به اعضای بدن آسیب می‌رسانند.

معرفی عسل خالص فوراور به عنوان یکی از بهترین عسل‌ دنیا

محصولات زنبور عسل فوراور محصولاتی ارگانیک و طبیعی هستند که از خواص متعددی برخوردار شده‌ اند. عسل طبیعی فوراور بدون هر گونه کود شیمیایی و آلودگی تولید می‌شود و رنگ تیره مایل به قهوه‌ای دارد.

طعم این عسل به گونه‌ ای نیست که شیرینی آن زننده باشد اما شیرینی مطلوب را هم دارد. این نوع از عسل به هضم آسا ن‌تر غذاها کمک می‌کند و می‌ تواند التهاب را از بین ببرد. برای درمان دیابت و همچنین برای افزایش سطح انرژی بدن می‌توانید از عسل‌های ارگانیک فوراور استفاده کنید.

خرید عسل خالص برند فوراور؛ خریدی مطمئن برای سلامت بدن

خوشبختانه فضاهای مجازی باعث شده‌اند که خرید محصولات مختلف به آسانی انجام شود. چنانچه قصد خرید محصولات ارگانیک فوراور همچون عسل را دارید، می‌ توانید همین حالا با کارشناسان ما در ارتباط باشید. نه تنها عسل بلکه خرید مکمل بی پولن فوراور و سایر مکمل‌ های غذایی نیز از طریق وب سایت ما امکان پذیر است.

در این مطلب در مورد عسل طبیعی، مزایای آن و نحوه تشخیص عسل طبیعی از تقلبی صحبت کردیم. عسل‌ های طبیعی عسل‌ های غلیظ با رنگ تیره هستند که دمای ذوب ۴۰ درجه سانتیگراد دارند. این عسل‌ها از خواص زیادی برخوردارند و شیرینی آن‌ها زیاد نیست.

عسل‌ های طبیعی بر خلاف عسل‌ های تقلبی برای بهبود وضعیت ایمنی بدن و افزایش سلامت بدن انتخابی ایده‌آل هستند. همین ویژگی‌ها باعث شد‌ه‌اند که عسل طبیعی از عسل تقلبی متمایز شود. عسل‌  هایی که کمپانی فوراور امروزه وارد بازار فروش می‌ کند، کاملا ارگانیک و طبیعی تولید شده‌ اند و به عنوان مکمل مصرف می‌ شوند. اگر قصد خرید عسل فوراور یا سایر محصولات فوراور را دارید، همین حالا با ما در ارتباط باشید.

Rate this post